XARXES SOCIALS  |  REPUTACIÓ ONLINE

Xarxes socials i reputació online

Que t’oferim?

A La Happy Factory tenim molta experiència en el món de les xarxes socials per empreses i comerços.

 

Les xarxes són un canal per comunicar-nos i interactuar amb els clients i seguidors d’una manera ràpida i constant amb un contingut concret que ens diferenciï. També és important gestionar la nostra reputació digital.

 

Les xarxes han de representar-nos i és una part més de la nostra imatge corporativa, és per això que necessitem una estratègia clara i objectius definits.

Relaciona la teva empresa amb els clients

El teu canal

de comunicació

La identitat corporativa d’una empresa, el seu logotip, els seus colors, etc, conformen la primera impressió que el públic s’emporta de la nostra empresa. És la nostra carta de presentació, i, la primera impressió és molt important.

 

El disseny gràfic explicarà a la gent com és la nostra empresa, luxosa, seria, moderna, clàssica … ens dóna un segell diferenciador i singular respecte de la competència i sempre està enfocat a aconseguir objectius empresarials i de comunicació.

 

En el nostre dia a dia estem sempre transmetent imputs als nostres possibles clients amb catàlegs, díptics, pòsters, etc. El nostre objectiu ha de ser, donar una imatge sòlida i consistent que reflecteixi els nostres valors de marca.

Especialistes en interiorisme comercial i oficines per millorar el teu negoci. Realitzem i construïm projectes adaptats a les necessitats del client

La imatge d’una marca comença en el seu logotip i tota la resta d’elements gràfics que es comuniquen amb el client final.

A l’estratègia d’una empresa del segle XXI és imprescindible incloure una pàgina web que la representi en el món digital.

Promoció i gestió de publicitat a les XXSS

Les marques i els negocis necessiten la promoció a les xarxes socials per aconseguir comunicar-se amb els clients.