PÀGINES WEB  |  CORPORATIVES

Pàgines web | Corporatives | E-commerce

Que t’oferim?

Les pàgines web son el centre de la nostra implantació a la xarxa. Totes les empreses necessiten tenir la seva pàgina específica. A La Happy Factory et volem oferir la pàgina necessària per al teu negoci amb la que et podràs definir a tu i al teu negoci dins del mercat.

 

La nostra  pàgina web és l’espai on va a parar tot i on els nostres clients i proveïdors ens poden trobar, això és el que necessites.

 

Tot, com sempre, des d’una perspectiva global dins de la imatge del teu negoci i singular en la seva resolució.

La pàgina web et situa en el mercat.

La finestra

que t’ensenya al món

La identitat corporativa d’una empresa, el seu logotip, els seus colors, formes, etc, conformen la primera impressió que el públic s’emporta de la nostra empresa. És la nostra carta de presentació, i, la primera impressió és molt important.

 

El disseny gràfic explicarà a la gent com és la nostra empresa, luxosa, seria, moderna, clàssica … ens dóna un segell diferenciador i singular respecte de la competència i sempre està enfocat a aconseguir objectius empresarials i de comunicació.

 

En el nostre dia a dia estem sempre transmetent inputs als nostres possibles clients amb catàlegs, díptics, pòsters, etc. El nostre objectiu ha de ser, donar una imatge solida i consistent que reflecteixi els nostres valors de marca.

Especialistes en interiorisme comercial i oficines per millorar el teu negoci. Realitzem i construïm projectes adaptats a les necessitats del client

La imatge d’una marca comença en el seu logotip i tota la resta d’elements gràfics que es comuniquen amb el client final.

Creació de pàgines web corporatives i comercials

A l’estratègia d’una empresa del segle XXI és imprescindible incloure una pàgina web que la representi en el món digital.

Les marques i els negocis necessiten la promoció a les xarxes socials per aconseguir comunicar-se amb els clients.