DISSENY GRÀFIC  |  IMATGE CORPORATIVA

Disseny gràfic | Imatge corporativa

Que t’oferim en disseny gràfic?

La Happy Factory som especialistes en disseny gràfic, aconseguim que tinguis la millor distribució i el millor disseny adaptat al teu pressupost en el teu local.

 

L’interiorisme no només és aconseguir un espai agradable per a tu i els teu clients, sinó que és la imatge que es veu de tu cap al carrer i necessites tenir les millors sol·lucions per aprofitar els teus metres i aconseguir que les teves despeses estiguin sota control.

 

Tot, com sempre, des d’una perspectiva global dins de la imatge del teu negoci i singular en la seva resolució.

El disseny corporatiu defineix l’imatge d’una empresa

MILLORA

la teva imatge de marca

La identitat corporativa d’una empresa, el seu logotip, els seus colors, formes, etc, conformen la primera impressió que el públic s’emporta de la nostra empresa. És la nostra carta de presentació, i, la primera impressió és molt important.

 

El disseny gràfic explicarà a la gent com és la nostra empresa, luxosa, seria, moderna, clàssica … ens dóna un segell diferenciador i singular respecte la competència i sempre està enfocat a aconseguir objectius empresarials i de comunicació.

 

En el nostre dia a dia estem sempre transmetent inputs als nostres possibles clients amb catàlegs, díptics, pòsters, etc. El nostre objectiu ha de ser, donar una imatge sòlida i consistent que reflecteixi els nostres valors de marca.

Especialistes en interiorisme comercial i oficines per millorar el teu negoci. Realitzem i construïm projectes adaptats a les necessitats del client

Disseny gràfic i imatge corporativa

La imatge d’una marca comença en el seu logotip i tota la resta d’elements gràfics que es comuniquen amb el client final.

A l’estratègia d’una empresa del segle XXI és imprescindible incloure una pàgina web que la representi en el món digital.

Les marques i els negocis necessiten la promoció a les xarxes socials per aconseguir comunicar-se amb els clients.