ELS NOSTRES SERVEIS

Som especialistes en el servei d’interiorisme comercial, retail i oficines per millorar el teu negoci. Realitzem projectes de disseny adaptats a totes les necessitats del client.

Stands

Podem projectar i realitzar tota mena de stands, shop in shop o elements promocionals que puguis necessitar per a la teva empresa o comerç, des d’un PLV a un stand.

La imatge que veu el client final d’una marca comença en el seu logotip i tota la resta d’elements gràfics que serveixen per comunicar.

Branding

La imatge, els valors, el fet diferencial i el target de cada empresa és diferent i necessita un tracte específic. Això és una feina continuada en el temps que necessita d’una estratègia ben planificada.

A l’estratègia d’una empresa del segle XXI és imprescindible incloure una pàgina web que representi el negoci en el món digital. Si no s’està representada a internet, ningú la pot trobar.

Fotografia Comercial

La comunicació actual de les empreses es basa en la imatge, al nostre equip tenim fotògrafs especialitzats a treballar  per donar la millor impressió dels productes i dels serveis.

Les xarxes socials avui són la manera de poder comunicar-se entre empresa i client. És imprescindible una bona estratègia. La reputació on line pot dur el nostre negoci a l’exit.

Possicionament

Posicionar una marca o un negoci dins del món dels cercadors, és la millor manera d’aconseguir que els possibles clients ens trobin.